Workshops

Je anders voelen door anders te doen

Slapen als een roos

Beter slapen

Een goede nachtrust is essentieel om je gezond, fit en vrolijk te voelen. 50% van de Nederlanders slaapt niet goed. tot welke helft behoor jij?

In deze workshop leg ik je uit waarom slecht slapen tegenwoordig bijna logisch is. Dat alles wat je overdag doet en laat invloed heeft op jouw slaapkwaliteit en hoe je jouw bioritme weer in balans kan brengen.

Met praktische leefstijltips voor een goede nachtrust slaap jij dieper en word je ’s morgens meer uitgerust wakker.

Hoe kom ik van mijn dips en eetbuien af?

Beter eten

Veel mensen hebben pieken en dalen in hun energie, regelmatig een opgezette buik, onrustige darmen, vaak honger, creavings naar zoet en zout en worden trillerig en humeurig als ze te lang niet eten.

In deze workshop leg ik je uit hoe suiker, bewerkte koolhydraten, ‘vulling’ i.p.v. voeding, stress, slecht slapen en te lang stilzitten jouw energie laat dippen en je aanzet tot een eetbui.

Met praktische tips en adviezen om stapsgewijs jouw leefstijl patronen aan te pakken gaat het jou lukken om binnenkort de gehele dag eet-rust en energie te ervaren.

Van rennen naar rust

Beter ontspannen

in de huidige maatschappij ervaren veel mensen chronische stress. In tegenstelling tot kortdurende acute stress is chronische stress schadelijk voor je gezondheid. Bij stress denken veel mensen vooral aan een te hoge werkdruk maar voor je lichaam zijn verkeerde voeding, te lang te veel prikkels tot je nemen, te weinig bewegen of piekeren ook stressoren.

In deze workshop leg ik je het grote belang van voldoende ontspanning in je dagelijkse leven uit en op welke manieren jij stresstoleranter kan worden

Met praktische leeftstijltips en oefeningen voor een betere balans tussen energie geven en opladen, leer jij hoe je jouw mentale veerkracht vergroot en stress vermindert.

Gouden ochtendritueel

Beter denken en doen

Hoe heerlijk zou het zijn als jij: vlotter en productiever werkt, betere keuzes kan maken gedurende de dag, zonnig gehumeurd bent, gezonder wordt en je fitter voelt?

In deze workshop neem ik je mee door de stappen die de basis vormen van jouw gouden ochtend. Bij elke stap krijg je waardevolle uitleg, tips en soms een oefening. Jij creëert een opstartgewoonte die helemaal bij jou past en je helpt om jouw doelen te bereiken en bewuster te leven.

Doe net als vele succesvolle mensen en start vandaag nog met het vormen van een krachtig ochtendritueel. Dè manier om dagelijks aandacht te hebben voor jouw mentale, fysieke gezondheid en zelfontwikkeling. Na deze workshop kan jij de ochtend erna al aan de slag.

Alle workshops

  • zijn ongeveer 1,5 uur.
  • Zijn bedoeld voor kleine groepjes, voor max 6 personen.
  • Worden op (de werk)locatie gegeven.
  • Bevatten uitleg en praktische adviezen gebaseerd op de  OER-sterk pijlers Ontspannning, Eten en Regelmatige beweging.
  • Bevatten diverse oefeningen en opdrachten waardoor luisteren en doen afgewisseld wordt.
  • Hebben ook enige ruimte voor persoonlijke vragen.
  • Dragen bij aan een meer bewust (werk-)leven.

Het resultaat

Meer kennis over het gekozen onderwerp en handvatten voor verandering in leefstijl. Maar ook meer verbinding tussen collega’s.

Investering

De keuzeworkshops los: €500,- (excl. BTW)

De keuzeworkshops kunnen ook onderdeel zijn van een pakket voor bedrijven en organisaties (zie voor bedrijven/ het 1-2-3 pakket)

Dit zijn vaste prijzen waarin alle werkzaamheden zijn inbegrepen, zoals voorbereiding, communicatie, werkbladen en naslagwerk.

Reiskosten boven de 20 km bedragen 0,19 per km en zijn niet inbegrepen.

De principes van OER-Sterk 

O

Ontspanning en ontlading

Geef je lichaam de tijd om te herstellen en zich zelf te genezen. Alles is balans in het leven. Als jouw balans te lang naar 1 kant hangt, kukel je om.

E

Eten: voeden in plaats van belasten

Leer hoe je door natuurlijke onbewerkte voeding meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en klachten voorkomt. Eten is brandstof maar ook informatie voor jouw lichaam.

R

Regelmatig bewegen

De mens is gemaakt om te bewegen. Regelmatige beweging werkt stress verlagend en verhoogt je zelfvertrouwen. Het geeft je een goed humeur en betere slaap.

STERK

Sterke mindset met een duidelijk doel.

Onze mindset is de stuur van ons leven, dus is het essentieel dat je jouw stuur met beide handen stevig beet pakt. Neem regie en verantwoordelijkheid voor jouw doel.

Het is mogelijk om de aanpak oog voor jou naderhand individueel bij mij te volgen. De persoonlijke begeleiding en de tijd om stap voor stap met inzichten aan de slag te gaan zorgt ervoor dat structurele veranderingen bereikt worden.