Stapgsgewijzer vitaal

Voor een leven dat de moeite waard is, moet je moeite doen

Jouw persoonlijke batterij laat zien hoe vitaal je bent. Een goed werkende persoonlijke batterij die vaak in het groen staat, zorgt voor veerkracht, energie en het gevoel dat je de wind in de rug hebt. De meeste mensen weten wel dat gezond eten en regelmatig bewegen je helpt vitaal en energiek te worden en te blijven. Maar om echt verschil te maken mag je met kleine stappen aan meerdere knoppen tegelijk draaien.

Tijdens deze toegankelijke workshop leg ik je in vogelvlucht uit hoe je dat kan doen en stel je jouw persoonlijke leefstijl challenge samen. Een ideaal startpunt voor meer energie en vitaliteit. 

  • De workshop stapsgewijzer vitaal is bedoeld voor bedrijven en organisaties die investeren in de vitaliteit, gezondheid en energiebalans van hun medewerkers
  • Vooral teams uit het onderwijs en de zorg sluiten extra goed aan bij mijn expertise en ervaring.
  • De workshop wordt op locatie gegeven en is bestemd voor minimaal 5 tot max 20 personen. Het heeft mijn voorkeur dat deelnemers zelf ervoor kiezen om deel te nemen aan de workshop.
  • De lengte van de workshop is 2,5 uur.

Je krijgt

  • een 2,5 uur durende, toegankelijke workshop voor bedrijven en organisaties die investeren in hun medewerkers;
  • een ideaal startpunt voor een meer bewust (werk-)leven;
  • adviezen aan de hand van de OER-sterk pijlers Ontspannning, Eten en Regelmatige beweging;
  • diverse oefeningen en een persoonlijke leefstijl challenge.

Het resultaat

Meer energie en vitaliteit voor jezelf en in je werk zodat jij je OER-sterk gezond voelt.

Investering

€795,- per workshop (excl. BTW)
Dit is een vaste prijs waarin alle werkzaamheden zijn inbegrepen, zoals voorbereiding, communicatie, werkbladen en naslagwerk.

De principes van OER-Sterk 

O

Ontspanning en ontlading

Geef je lichaam de tijd om te herstellen en zich zelf te genezen. Alles is balans in het leven. Als jouw balans te lang naar 1 kant hangt, kukel je om.

E

Eten: voeden in plaats van belasten

Leer hoe je door natuurlijke onbewerkte voeding meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en klachten voorkomt. Eten is brandstof maar ook informatie voor jouw lichaam.

R

Regelmatig bewegen

De mens is gemaakt om te bewegen. Regelmatige beweging werkt stress verlagend en verhoogt je zelfvertrouwen. Het geeft je een goed humeur en betere slaap.

STERK

Sterke mindset met een duidelijk doel.

Onze mindset is de stuur van ons leven, dus is het essentieel dat je jouw stuur met beide handen stevig beet pakt. Neem regie en verantwoordelijkheid voor jouw doel.

Wil je meer weten?

Ik stuur je graag een uitgebreide workshopomschrijving toe.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Het is mogelijk om medewerkers de gelegenheid te geven de aanpak oog voor jou naderhand individueel bij mij te volgen. De persoonlijke begeleiding en de tijd om stap voor stap met inzichten aan de slag te gaan zorgt ervoor dat structurele veranderingen bereikt worden.