1-2-3 pakket

Voor gezonde, energieke en zonnige medewerkers

Jij beseft dat meer gezondheid en vitaliteit op de werkvloer medewerkers laat floreren en van grote waarde is voor de prestaties van jouw bedrijf of organisatie. Waarschijnlijk bied je hierin al wat mogelijkheden maar wil je het graag wat steviger aanpakken, prioriteit maken van gezondheid en vitaliteit dus.

Wil jij medewerkers helpen op een manier dat zij krijgen waar zij persoonlijk behoefte aan hebben en waar zij zelf bewust voor kiezen?

Als bevlogen OERsterk coach bied ik een helder pakket aan mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Een simpel en effectief 1-2-3 stappen pakket dat ontzorgt en vooruit helpt.

 • Met stap 1

maak je de eerste wijze stappen naar beter met je team. Jullie volgen de inspiratielezing, waar luisteren, doen en gezelligheid worden gecombineerd.

 • Bij stap 2

maken je medewerkers zelf een keuze in een vooraf bepaald aantal workshops die in groepjes gevolgd worden.

 • Bij stap 3

volgt een evaluatie en adviesgesprek voor je bedrijf of organisatie. Jij als opdrachtgever blikt samen met mij terug op het gelopen proces en resultaat. Gezamenlijk bepalen we of een vervolgstap waardevol is.

Het 1-2-3 stappen pakket is bedoeld voor bedrijven en organisaties die investeren in de vitaliteit, gezondheid en energiebalans van hun medewerkers

Waardevol voor elk team en iedere organisatie. Teams uit het onderwijs en de zorg sluiten extra goed aan bij mijn expertise en ervaring.

Zowel de inspiratielezing als de workshops worden op locatie gegeven. De inspiratielezing is bestemd voor max 25 personen. De workshops voor 6 tot 25 personen.

Het heeft mijn voorkeur dat deelnemers zelf ervoor kiezen om deel te nemen aan de lezing en workshops.

De lengte van de inspiratielezing is 2,5 uur. De lengte van een workshop is 60-75 minuten

Je krijgt

bij stap 1:

 • de 2,5 uur durende, toegankelijke inspiratielezing; stapsgewijzer Vitaal
 • uitleg en praktische adviezen aan de hand van de OER-sterk pijlers Ontspannning, Eten en Regelmatige beweging;
 • diverse oefeningen en wie wil gaat met een persoonlijke leefstijl challenge naar huis.
 • een ideaal startpunt voor een meer bewust (werk-)leven

Bij stap 2:

kiezen de medewerkers zelf om deel te nemen aan een vooraf bepaald aantal workshops die in groepen tussen de 6 tot 25 personen gevolgd kunnen worden. Tijdens deze 60-75 durende workshops gaan we dieper op gezondheidsthema’s in en is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

De keuzeworkshops zijn:

 • Slapen als een roos (beter slapen)
 • Hoe kom ik van mijn dips en eetbuien af? (beter eten)
 • Van rennen naar rust (beter ontspannen)
 • Bereik meer met jouw gouden ochtendritueel (beter denken en doen)
 • Bruisen van energie (meer energie in hoofd en lijf)
 • Morgen begin ik echt! (succesvol gedrag veranderen)

Bij stap 3:

Gaan we om de tafel. We blikken terug, bepalen waar we staan en kijken vooruit. Zo kan het zijn dat jullie ervoor kiezen dat er nog een volgende ronde workshops komt of dat sommige medewerkers een één op één traject wordt gegund voor meer steun op maat voor 100 dagen (zie hiervoor aanpak oog voor jou).

Het resultaat

Meer vitale medewerkers die zich OER-sterk gezond voelen. Maar ook een meer verbonden, energiek en zonnig team.

Investering

Pakketprijs:

 1. De inspiratielezing (t.w.v. €795,-)+
 2. Drie keuzeworkshops (t.w.v. €1500,-)+
 3. Evaluatie en adviesgesprek (t.w.v. 100,-)

voor:  €2195,- (excl. BTW). In deze OERsterke deal zijn alle werkzaamheden inbegrepen, zoals voorbereiding, communicatie, eventuele werkbladen en naslagwerk.

Reiskosten boven de 20 km enkele reis bedragen 0,19 per km en zijn niet inbegrepen.

De principes van OER-Sterk 

O

Ontspanning en ontlading

Geef je lichaam de tijd om te herstellen en zich zelf te genezen. Alles is balans in het leven. Als jouw balans te lang naar 1 kant hangt, kukel je om.

E

Eten: voeden in plaats van belasten

Leer hoe je door natuurlijke onbewerkte voeding meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en klachten voorkomt. Eten is brandstof maar ook informatie voor jouw lichaam.

R

Regelmatig bewegen

De mens is gemaakt om te bewegen. Regelmatige beweging werkt stress verlagend en verhoogt je zelfvertrouwen. Het geeft je een goed humeur en betere slaap.

STERK

Sterke mindset met een duidelijk doel.

Onze mindset is de stuur van ons leven, dus is het essentieel dat je jouw stuur met beide handen stevig beet pakt. Neem regie en verantwoordelijkheid voor jouw doel.

Wil je meer weten?

Ik licht de mogelijkheden met veel plezier toe tijdens een vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Het is mogelijk om medewerkers de gelegenheid te geven de aanpak oog voor jou naderhand individueel bij mij te volgen. De persoonlijke begeleiding en de tijd om stap voor stap met inzichten aan de slag te gaan zorgt ervoor dat structurele veranderingen bereikt worden.