inspiratielezing

Denken en doen als een wereldkampioen

In deze OERsterke beleef-lezing komen wijsheden uit de topsport en de kracht van het zelf ervaren samen. Gediplomeerd OERsterk coaches Nicole Weijling-Dissel en Ilse Jaspers nemen je mee op de weg naar een gezonder, fitter en mooier leven. Doe je voordeel met de vele inzichten, tips en adviezen die je krijgt voor een fit, sterk en ontspannen lichaam en hoofd.

Nicole vertelt haar inspirerende en persoonlijke verhaal. Ze zoomt in op de periode waar ze van een 40 jarige vrouw met flink overgewicht haar leven omgooide en het schopte tot 8-voudig wereldkampioen hardlopen. Ilse vertelt hoe ze haar leef- en denkstijl aanpakte als drukke leidinggevende èn moeder en zo eindelijk rust in lijf en hoofd vond.

Deelnemers worden d.m.v. diverse oefeningen en heldere uitleg uitgenodigd om eigen patronen onder de loep te nemen. Kortom, het wordt een leuk uitje èn je hebt er ook wat aan!

  • De inspiratie lezing is voor iedereen die zichzelf meer gezondheid, veerkracht en energie gunt.
  • De lengte van de inspiratielezing is twee maal één uur plus een korte pauze.
  • Interesse? tip: wacht niet langer. Deze losse, voor iedereen toegankelijke inspiratielezing wordt slechts een aantal keer aangeboden. Daarna zijn wij alleen nog exclusief te boeken voor bedrijven en organisaties. Los of als onderdeel van een coachingstraject.

Wanneer, hoe laat en waar is de eerst volgende inspiratielezing?

 

Datum: woensdag 19 oktober 2022,

Tijd: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30)

Locatie: Hockeyclub Etten-Leur, Olympiade 51, 4873 DA Etten-Leur

Het resultaat

Inspiratie, inzicht en adviezen voor een beter leven met meer energie en kracht.

Investering

De gemeente Etten-Leur maakt het middels de stimuleringssubsidie Samen Gezond Leven Etten-Leur mogelijk om deze lezing voor slechts €5,- per persoon bij te wonen (i.p.v. €25,00)

Dit is inclusief lekkers. Koffie/thee/fris is verkrijgbaar op eigen kosten.

Meld je aan voor de inspiratielezing

wil je bij de inspiratielezing aanwezig zijn? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.

    Deelnemers krijgen vrijblijvend de mogelijkheid om na de lezing in te schrijven voor een 100 dagen coachingstraject. De persoonlijke begeleiding en de tijd om stap voor stap met inzichten aan de slag te gaan zorgt ervoor dat structurele veranderingen bereikt worden. Resultaat gegarandeerd!