inspiratielezing

Denken en doen als een wereldkampioen

In deze OERsterke beleef-lezing komen wijsheden uit de topsport en de kracht van het zelf ervaren samen. Gediplomeerd OERsterk coaches Nicole Weijling-Dissel en Ilse Jaspers nemen je mee op de weg naar een gezonder, fitter en mooier leven. Doe je voordeel met de vele inzichten, tips en adviezen die je krijgt voor een fit, sterk en ontspannen lichaam en hoofd.

Nicole vertelt haar inspirerende en persoonlijke verhaal. Ze zoomt in op de periode waar ze van een 40 jarige vrouw met flink overgewicht haar leven omgooide en het schopte tot 8-voudig wereldkampioen hardlopen. Ilse vertelt hoe ze haar leef- en denkstijl aanpakte als drukke leidinggevende èn moeder en zo eindelijk rust in lijf en hoofd vond.

Deelnemers worden d.m.v. diverse oefeningen en heldere uitleg uitgenodigd om eigen patronen onder de loep te nemen. Kortom, het wordt een leuk uitje èn je hebt er ook wat aan!

  • De inspiratie lezing

is voor iedereen die zichzelf meer gezondheid, veerkracht en energie gunt.

  • De lengte van de inspiratielezing

is twee maal één uur plus een korte pauze.

  • Interesse?

tip: wacht niet langer. Deze losse, voor iedereen toegankelijke inspiratielezing wordt slechts een aantal keer aangeboden. Daarna zijn wij alleen nog exclusief te boeken voor bedrijven en organisaties. Los of als onderdeel van een coachingstraject.

Wanneer, hoe laat en waar is de eerst volgende inspiratielezing?

de inspiratielezing bij Hockeyclub Etten-Leur van woensdag 19 Oktober gaat helaas niet door. Houdt de website in de gaten voor een volgende lezing.

Datum:

Tijd:

Locatie:

Het resultaat

Inspiratie, inzicht en adviezen voor een beter leven met meer energie en kracht.

Investering

Meld je aan voor de inspiratielezing

aanmelden is op dit moment niet mogelijk

    Deelnemers krijgen vrijblijvend de mogelijkheid om na de lezing in te schrijven voor een 100 dagen coachingstraject. De persoonlijke begeleiding en de tijd om stap voor stap met inzichten aan de slag te gaan zorgt ervoor dat structurele veranderingen bereikt worden. Resultaat gegarandeerd!