De rust in mijn hoofd en de energie in mijn lijf die ik nu heb door de juiste kennis en kunde wil ik jou ook laten voelen. Door mijn ervaring als hulpverlener, leerkracht, leidinggevende en coach weet ik hoe dat het beste te doen.

06 – 21 99 48 85ilse@stapsgewijzer.nlLinkedIn

Ik buig naar voren, kijk in de spiegel, zucht eens diep, trek uit wanhoop een gek gezicht en denk: “Waar is toch die oude ik gebleven? Die zorgeloze en slanke dame die breed glimlachend overal mee weg komt en alles aan kan? Als ik me nu al zo voel en eruit zie, hoe moet het dan wel niet zijn over 10, 20, 30 of 40 jaar?” Het was een aantal jaar geleden dat ik me zo voelde en dacht.

Totdat ik mijn passie volgde en me inschreef voor de opleiding tot OERsterk-coach. Ik volgde al een tijdje het platform van oersterk en voelde me enorm aangetrokken tot de holistische denk- en werkwijze. Ik dacht: “ik start gewoon, ik word er altijd weer wijzer van”. En dat werd ik zeker! Deze stap veranderde namelijk mijn leven.

Bekijk de video voor mijn verhaal en boodschap

Neem contact met me op

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Alles begint met een beslissing en een eerste stap. Het roer hoeft niet radicaal om. Ik help je om jouw veranderproces stapgewijzer aan te pakken. Zo wordt het eenvoudiger, leerzaam en leuk.

    Mag ik jou info-spireren? 

    Bekijk mijn blogs, mijn favoriete playlist en boekenlijst.